Meniu

Zboruri Ryanair din Lisabona spre Bremen

Arată filtrele

Bremen

 • Informații generale

  Limba oficială Germană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Muzicanții din Bremen

  Unul dintre cele mai populare monumente din oraș este cel al muzicanților din basmul Fraților Grimm. Faceți-i o vizită și loviți măgărușul pe picioarele din spate, după cum e tradiția.

 • Cea mai veche primărie

  Primăria din Bremen este cea mai veche clădire construită în stil gotic în cărămidă din Europa. Dacă veți intra înăuntru, la subsol veți găsi restaurantul Bremer Ratskeller, unde veți putea gusta faimoșii heringi locali.

 • Freimarkt Festival

  În Bremen, pentru două săptămâni în luna octombrie, are loc al treilea cel mai mare festival de bere din Germania, care atrage mai mult de patru milioane de vizitatori.

De ce merită să vizitați Bremen

Bremen este un oraș situat în partea de nord a Germaniei, în statul federal care îi poartă numele. Primele însemnări despre acesta datează din secolul 8, însă multe persoane îl asociază în principal cu clubul local de fotbal, Werder Bremen.

În timpul unui city break în oraș veți fi surprinși să vedeți îmbinarea armonioasă a arhitecturii clădirilor istorice cu cea a clădirilor moderne. Potențialul râului care-l traversează este folosit la maximum, iar multitudinea de spații verzi de-a lungul acestuia vă invită să luați o pauză și să vă relaxați. Așadar, Bremen este un oraș fascinant, dar deloc copleșitor, precum alte metropole mari din vest.

În fața primăriei veți găsi monumentul Roland, lângă care veți găsi o stradă îngustă, secretă, Boettcherstrasse, care leagă centrul orașului de malul râului. Construcția sa a fost începută de Ludwig Roselius, a cărui casă este chiar în apropiere. Dacă alegeți să o vizitați, veți putea admira o colecție de obiecte de artă. 

Odată ajunși în Bremen, nu uitați să vizitați districtul Ostertor, în special strada Ostertorsteinweg. Acolo, puteți face cumpărături în timp ce vă bucurați de atmosfera orașului vechi. Vă recomandăm să treceți pe la Holtorfs Heimathaven, un magazin de condimente situat pe Ostertorsteinweg 6, condus de aceeași familie de patru generații!

Aeroporturi

Lisabona Bremen