Meniu

Zboruri Wizz Air din Malmo spre Debrecen

Arată filtrele

Debrecen

 • Informații generale

  Limba oficială Maghiară
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Forinț (HUF)

 • Termale

  Debrecen este unul dintre cele mai mari centre minerale ale Europei, așadar vă recomandăm să vizitați Aquaticum Wellness și Spa Resort – acestea dispun de cele mai bune programe de wellness.

 • Regiunea

  Regiunile Erdőspuszta și Hortobágy sunt de neratat pentru iubitorii de peisaje naturale de țară, mai ales că aici puteți merge și la pescuit, călărit sau chiar și la vânătoare! Interesant!

 • Hoteluri

  Când vine vorba de cazare, Debrecen și zonele înconjurătoare oferă o varietate largă de opțiuni: de la hoteluri de 3 și 4 stele, la pensiuni elegante, case de oaspeți confortabile, dar și zone întinse de camping.

Ce ne place la Debrecen

Al doilea oraș ca mărime din Ungaria este un simbol al bogăției și conservatorismului secolului 16, dar și unul dintre cele mai pline de viață destinații ale țării. Debrecen aduce o imensă moștenire culturală și intelectuală pe scena lumii, așteptându-și vizitatorii cu numeroase evenimente, expoziții și programe de folclor, sporturi și distracție.
Vara, veți găsi frecvent festivaluri de stradă care umplu zona pietonală cu râsete și vorbă, în timp ce orașul vechi îi așteaptă tot anul pe fanii de nopți lungi prin numeroasele cluburi și baruri. 
Dacă treceți prin Debrecen, veți fi cu siguranță impresionați și de colecțiile deosebite ale muzeelor locale, de monumentele istorice, dar și de tradițiile folk.
În plus, trebuie să știți că Debrecen este și un centru universitar și un punct important pentru conferințe și întâlniri științifice, ceea ce îl transformă într-un nod economic, științific, educațional și cultural al țării.  
În căutare de zone de bune pentru un selfie? Piața Centrală Kossuth tér, înconjurată de Biserica Mare și de hotelul istoric Aranybika, oferă un aer maiestuos orașului, în timp ce parcul este un loc perfect pentru plimbări și relaxare.
Muzeele și băile termale vă vor ține ocupați pentru câteva zile, însă noi vă recomandăm să faceți o excursie și să explorați frumusețile naturale din apropiere sau să asistați la un spectacol de cowboy.  

Aeroporturi

Malmo Debrecen

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Malmo - Debrecen