Meniu

Căutați bilete de avion din New Orleans (LA)

New Orleans (LA)

 • Informații generale

  Limba oficială Engleză
  Ora locală: UTC-5 (vara), UTC-6 (iarna)
  Valută: Dolar american (USD)

 • Pe râul Mississippi

  Una dintre atracțiile principale în New Orleans sunt călătoriile de-a lungul râului Mississippi, în vase de croazieră pe aburi, care datează din secolul 19. Le veți găsi pe malul Cartierului Franc

 • Orașul jazz-ului

  New Orleans este cunoscut prin pasiunea orașului pentru Jazz. Cel mai cunoscut festival este New Orleans Jazz & Heritage Festival, care are loc în fiecare an la sfârșit de aprilie și început de mai. 

   

 • Nebunia carnavalului

  În timpul festivalului Mardi Gras veți putea admira paradele organizate în tot orașul. Cea mai mare paradă este cea prezentată pe St. Charles Ave. 

   

New Orleans, orașul jazz-ului

Situat în sudul Statelor Unite, New Orleans este unul dintre orașele care atrag turiștii prin atmosfera artistică, prin mixul de culturi și printr-o bucătărie extraordinară. New Orleans a fost fondat în 1718 de către francezii conduși de Jean-Baptiste Le Moyne de Bienville, sub numele de La Nouvelle-Orléans. După o scurtă perioadă de control spaniol, apoi din nou francez, orașul a fost vândul Statelor Unite și a devenit unul dintre cele mai importante centre americane din Golful Mexic. 

Una dintre atracțiile care merită vizitate într-o vacanță în New Orleans sunt podurile, devenite simboluri ale orașului. Crescent City Connection sau Huey P. Long Bridge, care datează din 1935, vă vor tăia cu siguranță respirația. De asemenea, un alt punct de interes este grădina zoologică, una dintre puținele din lume care se pot mândri că dețin aligatori albinoși. După ce vă încheiați vizita la zoo, puteți continua explorarea cu o vizită la Acvariu, unde veți descoperi speciile de animale care trăiesc în Golful Mexic. 

În ceea ce privește preparatele culinare, vă recomandăm să încercați jambalaya (orez cu piper, țelină, roșii și tabasco, asezonat cu bulion și servit cu fructe de mare ori cârnați sau carne de porc) și yakamein (supă de vită cu tăieței, ou și arpagic. Restaurantele preferate ale turiștilor în care puteți degusta toate preparatele sunt Upperline Restaurant, Brennan’s Restaurant și Cajun Seafood. 

Aeroporturi în New Orleans (LA)

Companii aeriene populare care operează zboruri din din New Orleans (LA)