Meniu

Căutați bilete de avion din Natal

Natal

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC -3
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Parcul Dunes

  În oraș se află parcul Estadual das Dunas de Natal, al doilea cel mai mare parc urban din Brazilia. Obiectiv protejat, acesta deține părți ale unor dune și fragmente ale pădurii Mata Atlântica, aflată pe țărm, de-a lungul autostrăzii. 

   

 • Un record mondial: Maior cajueiro do Mundo

  Vizitați cel mai mare arbore caju din lume! Copacul este de 70 de ori mai mare decât dimensiunile unuia normal, cu o circumferință de 500 m. În anul 1994 a intrat în Cartea Recordurilor.

 • Aroma locală: Ginga com tapioca

  Dacă vreți să încercați o gustare locală, alegeți ginga com tapioca. Este un preparat din pește prăjit, asezonat cu tapioca. Se spune că piața Redinha are cea mai bună varietate de astfel de gustări.

   

Orașul scenic de pe coasta Braziliei: Natal

Natal, capitală și cel mai mare oraș al statului brazilian Rio Grande do Norte, are o poziție strategică: este capitala de stat cea mai apropiată de Europa și Africa

Orașul oferă o paletă bogată de frumuseți naturale, precum plajele incredibile – Maracajaú, Ponta Negra, Genipabu – și un carnaval la început de vară sud-americană: Carnatalul din luna decembrie, o versiune de micareta (carnaval din extrasezon). Via Costeira (Drumul de coastă) este cea mai importantă stradă a orașului, desfășurându-se de-a lungul țărmului și prezentând cele mai luxuriante hoteluri din regiune. 

În topul restaurantelor de încercat într-o vacanță le veți regăsi pe cele specializate în fructe de mare, cum ar fi Camaroes Potiguar, situat pe Rua Pedro Fonseca Filho 8887, care face parte dintr-o rețea de restaurante. De notat: porțile de mâncare sunt foarte mari și foarte gustoase – ce vă puteți dori mai mult de la o vacanță exotică? Alte restaurante recomandate de turiști sunt Manary Gastronomia & Arte și Nau Frutos Do Mar.

Un aspect interesant regăsit în mai toate orașele braziliene, și implicit și în Natal, este conceptul de rodízio, care înseamnă „mănâncă cât de mult poți”. Se aplică atât în cazul preparatelor din carne și fructe de mare, cât și atunci când vine vorba de paste sau pizza. Un adevărat rai gastronomic!

Aeroportul internațional Governador Aluízio Alves este situat în São Gonçalo do Amarante, la o distanță de 25 km de centrul orașului, unde puteți ajunge cu taxiul sau cu autobuzul. 

Aeroporturi în Natal

Companii aeriene populare care operează zboruri din din Natal