Meniu

Căutați bilete de avion din Roatan

Roatan

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC -6
  Valută: Lempira (HNL)

 • Festivalul creveților

  Fani ai preparatelor din fructe de mare, faceți bine și plănuiți o vacanță în regiune în luna iunie – atunci are loc Festivalul Creveților din Roatan! În aceste zile veți regăsi preparate diverse comercializate la fiecare colț de stradă.

 • O partidă de golf

  Dacă vă doriți să încercati și altfel de activități de vacanță, vă spunem că pe insulă aveți ocazia să învățați să jucați golf, asta dacă nu practicați deja interesantul sport – instructori avizați vă așteaptă la Black Pearl.

 • O experiență aparte

  Pentru experiențe inedite, firma locală Bay Island Adventures organizează călătorii către Cavos Cochinos, unde veți cunoaște băștinații regiunii Honduras, populația Garifuna. Vă invităm să le cunoașteți tradiția și obiceiurile – sunt fascinante!

Roatan, paradisul turistic de lângă Honduras

Insula din Caraibe, aflată la o distanță de 65 km de țărmul Honduras, Roatan este o regiune exclusiv turistică, perfectă pentru cei ce-și doresc clipe de neuitat în vacanță. Una dintre activitățile preferate de familiile sosite aici sunt călătoriile în larg cu bărcile cu podea din sticlă, prin care pot admira viața marină a vietăților de aici – copiii îndrăgesc aceste aventuri!

O altă frumusețe naturală a regiunii este reprezentată de grădina idilică Blue Harbor Tropical Arboretum. În timpul plimbării veți putea descoperi specii de orhidee superbe, care vă vor îmbăta cu parfumul unic, portocali, mango, grapefruit roz sau exoticul carambola (un fruct lunguieț, cu o secțiune în formă de stea în cinci colțuri), dar și păsările cu penaj multicolor din apropierea iazului amenajat în centru – o priveliște de vis. Cui nu-i plac delfinii? Să nu vă surprindă, însă, că cei din Roatan nu sunt dresați, nu vor cunoaște trucuri și nu vă vor săruta obrazul, dacă vă veți apleca deasupra apei către ei. Le place, însă, cu siguranță, să se joace alături de turiști, înotând în jurul lor și manifestându-și bucuria prin sunete specifice inconfundabile – o experiență minunată, absolut de neratat!

După o zi plină de aventuri în orașul din Honduras, suntem convinși că sunteți deja în căutarea unei mese, spre a vă delecta cu preparate tradiționale. Un bol cu supă din fructe de mare (crabi, creveți, midii) vă așteaptă deja la unul dintre localurile de aici – Roatan Oasis, aflat pe Careterra Principal.  

Aeroporturi în Roatan

Companii aeriene populare care operează zboruri din din Roatan