Meniu

Căutați bilete de avion din Tarapoto

Tarapoto

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă, Quechua, Aymara
  Ora locală: UTC -5
  Valută: Sol (PEN)

 • Arta negocierii

  Deplasarea prin oraș este bine de știut că se face cu ajutorul mototaxiurilor, mult mai numeroase decât taxiurile convenționale. Amintiți-vă să vă tocmiți când vine vorba de plată, deoarece șoferii locali sunt deschiși la orice tip de negociere!

 • Întrebați de aerul condiționat

  Multe locuri oferă această opțiune și, daca vreți să fiți siguri că aveți o vacanță cât mai confortabilă, rezervați camere dotate cu aer condiționat.

 • Pentru iubitorii de artizanat

  Într-un sat micuț numit Chazuta, situat la 50 km de oraș, veți regăsi ceramica frumoasă, elegant modelată, pentru care întreaga regiune este renumită. Tot aici veți întâlni meșteri care vă prezintă munca lor: produse artizanale unice.

   

Orașul palmierilor: Tarapoto

Pe adevăratul său nume, Santa Cruz de los Motilones de Tarapoto, orașul peruan se află la marginea junglei amazoniene în valea formată de cele două râuri: Cumbaza și Shilcayo. Denumit orașul palmierilor, Tarapoto vă va încânta cu siguranță prin multitudinea de peisaje naturale care îl înconjoară: lagune, cascade și misterul pădurii amazoniene.

Pe lista de vacanță trebuie să treceți regiunea San Martin, regiunea verde, departe de tumultul cotidian, unde vă puteți relaxa în voie; la Laguna Albastra (Laguna Azul) vă veți putea scălda și face plajă, apa având mai tot timpul 22 de grade Celsius, sau veți putea închiria o barcă cu care să vă plimbați prin zonă.

Cascada Ahuashiyacu este cea mai mare din regiune, înconjurată de natura Amazonului, iar un pic mai departe, într-un sătuc numit San Pedro de Cumbaza, veți întâlni cascada Huancamaillo, cu priveliști impresionante.

Pentru o vacanță delicioasă, încercați bucătăria locală: cel mai popular preparat este juane, pregătit din orez, ouă, ulei și pui, toate înfășurate în frunze. Mâncărurile din carne de porc afumată sunt la mare căutare, cum ar fi apetisanții cârnați afumați. Ca localuri tocmai bune de încercat toate aceste bunătăți, vă recomandăm Restaurantul La Patarashca (de pe Jr. Lamas 261) sau Dona Zully (de pe Jr. San Pablo de la Cruz No 244).

Aeroporturi în Tarapoto

Companii aeriene populare care operează zboruri din din Tarapoto

Orarul zborurilor: Tarapoto