Meniu

Căutați bilete de avion din Vitoria

Vitoria

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC-3 (vara), UTC-2 (iarna)
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Ce să vizitați mai întâi?

  Vitória poate fi punct de plecare atunci când vorbim de vizitarea împrejurimilor, precum orașele Guarapari, Domingos Martins sau Serra. Călătoria nu va dura mai mult de două ore, iar voi vă veți îndrăgosti de aceste meleaguri!

 • Suveniruri de preț

  În Paneleiras de Goiabeiras veți avea ocazia să cumpărați niște suveniruri unice în lume: faimoasele vase și oale braziliene, panelas de barro.

 • O plăcere vinovată

  Cea mai delicioasă ciocolată braziliană este fabricată în apropiere de Vila Velha, la producătorul Garoto. În fiecare zi, vă puteți bucura de un tur cu ghid de 90 de minute al locației, în cursul căruia veți descoperi secretele acestei ciocolate. 

De ce merită să vizitați Vitória?

Vitória este un centru urban brazilian care îmbină trecutul cu prezentul. Orașul este cunoscut, pe de-o parte, pentru arhitectura modernă, pentru plajele minunate și restaurantele primitoare. Pe de cealaltă parte, aici veți găsi monumente și clădiri istorice, precum cel mai vechi sanctuar din regiune, Capela Santia Luiza și Catedrala Metropolitană de secol 16. Actualul sediu al guvernului se găsește, de asemenea, într-un vechi edificiu baroc, Palatul Anchieta.
Pentru că o vacanță în Brazilia vine la pachet cu o vizită la plajă, vă recomandăm favorita localnicilor, Praia da Costa din Vila Velha (Orașul Vechi). Aici puteți înota sau face surf pe valurile numai potrivite care se creează! În imediata apropiere sunt plajele Praia do Canto și Praia do Camburi, preferate de turiștii în căutare de suveniruri. 
Tot în regiunea stațiunii do Canto veți avea șansa să degustați cele mai delicioase preparate braziliene: moqueca (o tocană de pește cu legume și lapte de cocos) și torta capixana (o plăcintă cu fructe de mare, măsline și miez de palmier). Cele mai variate meniuri le veți întâlni în restaurantele Pirão, Geraldinho ori São Pedro.

Aeroporturi în Vitoria

Companii aeriene populare care operează zboruri din din Vitoria

Orarul zborurilor: Vitoria