Meniu

Căutați bilete de avion din Valencia

Valencia

  • Informații generale

    Limba oficială Spaniolă
    Ora locală: UTC -4
    Valută: Bolívar venezuelan (VEF)

  • Parcul de Recreere la Sud de Valencia

    Cel mai mare ring de tauri este în "Plaza de Toros México" (Mexico City). Pe al doilea îl veți găsi în Plaza Monumental de Valencia. Tot aici, puteți găsi Institutul de Arheologie și Istorie, locuri de joacă, grădini și lacuri artificiale. 

  • Catedrala Valenciei

    Construcția a început în 1850 și au fost necesari 28 de ani pentru a fi gata. Dedicată patroanei orașului, Virgen del Socorro Patrona de Valencia, catedrala este casă pentru numeroase comori artistice și religioase. 

  • Cerro del Casupo

    Ca mai toate regiunile din Carabobo, Valencia are o vegetație tropicală - păduri foarte dese și verzi. Dintre toate, Cerro del Casupo este cea mai verde zonă a orașului - un parc natural deosebit, situat în munți, întins în peste 693 de hectare. 

De ce ne place Valencia

Al treilea oraș ca mărime din Venezuela este un adevărat centru economic și industrial, găzduind principalele industrii din țară, dar și numeroase companii producătoare. În plus, este și unul dintre motoarele dezvoltării Venezuelei, protejând nenumărate universități, centre culturale, comerciale și de sănătate, dar și muzee. Poate surprinzător pentru un oraș majoritar industrial, este și de o frumusețe deosebită, mai ales datorită parcurior sale. 
Parcul Negra Hipólita, de exemplu, are numeroase grădini și zone special amenjate pentru concerte care îi dau un farmec aparte. Toată verdeața care se întinde de-a lungul râului Cabriales transformă locul într-o oază perfectă pentru plimbare, relaxare sau de ce nu – menținere în formă prin sport. Întregul parc este împărțit: partea de est este Parcul Negra Hipólita, în timp ce partea de vest este de fapt Parcul Fernando Peñalver. 
Un alt punct pe care nu trebuie să-l ratați este Aquarium-ul – acesta este unul dintre cele mai mari din lume și adăpostește printre cele mai multe specii de pește
Orașul nu duce lipsă nici de situri istorice – vezi Campo de Carabobo, unde, pe 24 iunie 1821, cei conduși de Simón Bolívar au dus luptă pentru independența Venezuelei. Recomandăm și Valencia Capitol – aceasta a fost construită în 1772 ca și mănăstire, dar a servit și ca un centru de antrenament pentru tineri. Astăzi este sediu pentru guvernul statului Carabobo.

Aeroporturi în Valencia

Companii aeriene populare care operează zboruri din din Valencia

Orarul zborurilor: Valencia