Meniu

Zboruri Ryanair din Wroclaw spre Granadilla de Abona

Arată filtrele

Granadilla de Abona

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC+1 (vara), UTC+0 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Orașul de chilipiruri

  Spre deosebire de restul Uniunii Europene, în Insulele Canare nu se percepe TVA normal, ci doar 5% din valoarea vândută a bunului. Mai mult, majoritatea suvenirurilor sunt extrem de accesibile, așa că va fi greu să vă opriți din a le cumpăra! 

 • Peștera din lavă

  O vizită pe care nu trebuie să o ratați este vizita la Peștera Vântului. Este una dintre cele mai lungi din lume, construită în lavă vulcanică. Totuși, temperaturile coboară foarte mult în adâncul peșterii, așa că vă sfătuim să vă îmbrăcați adecvat.

 • Frenezia carnavalului

  În februarie, aproape întreaga insulă sărbătorește carnavalul din Tenerife. Festivalul se încheie în Santa Cruz, cu tradiționala “înmormântare a sardinei” (Entierro de la Sardina), o procesiune inedită care marchează renașterea unei societăți noi. 

   

   

Descoperiți Granadilla de Abona, un amestec de vechi și nou in Tenerife

Aflat în partea de sud a insulei exotice, Granadilla este unul dintre cele mai frumoase orașe din Tenerife. În centrul orașului vă puteți relaxa la umbra copacilor din parcuri și piețe, admirând în același timp clădirile cu o arhitectură ce poartă amprente istorice. Una dintre experiențele pentru care merită să vă petreceți vacanța aici este fiesta zilei de 29 iunie. În această zi sunt sărbătoriți Sfinții Petru și Pavel, iar localnicii se avântă pe străzi într-o mare de entuziasm, muzică și culoare.

Pentru un city break inedit, vă recomandăm o excursie până la vulcanul activ El Teide, de unde puteți admira panorama întregului oraș. Puteți ajunge acolo cu telecabina sau pe jos, în baza unui permis special de la administrația Parcului national. De asemenea, în Granadilla veți găsi cea mai lungă plajă naturală din regiune, Playa Tejita, locul ideal pentru cei ce îndrăgesc nisipul fin. Pentru cei pasionați de sporturile pe apă, Fañabé este plaja perfectă în care să vă începeți vacanța.

Când vine vorba de bucătăria locală, vacanța în regiunea spaniolă vă va încânta prin savoarea aparte a preparatelor. Pe lângă pește și fructe de mare, restaurantele au în meniu tradiționalele barraquito (cafeaua cu lichior Tia Maria), papas arrugadas (cartofi copți cu sos roșu și chili sau sos verde cu coriandru), dar și brânzeturile de capră populare ale locului. Vă recomandăm localuri precum Tasca Tierras del Sur, El Rincocito de Hilario sau Restaurante Las Fuentes, unde veți fi tratați regește.

Aeroporturi

Wroclaw Granadilla de Abona

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Wroclaw - Granadilla de Abona