Meniu

Zboruri Air Serbia din Zurich spre Belgrad

Arată filtrele

Belgrad

 • Informații generale

  Limba oficială Sârbă
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Dinar sârbesc (RSD)

 • Odată capitală, mereu capitală!

  În istoria modernă, postbelică, Belgradul a fost capitala Iugoslaviei, apoi în 2003 a devenit cea a Serbiei și Muntenegrului, iar în anul 2006, a devenit ce este și în prezent – capitala Republicii Serbia.

 • Oaza de verdeață din mijlocul orașului

  Dacă vreți să evadați din tumultul cotidian, îndreptați-vă către colina Košutnjak, unde veți găsi o pădure impresionantă. Acest loc feeric este privit de către localnici ca plămân al zonei, oaza verde unde poți respira în voie aer proaspăt și curat.

 • Fortăreața celtică Kalemegdan

  Orașul vechi numără mai multe locuri istorice. Veți descoperi aici biserici ortodoxe, morminte și câmpuri arheologice antice, dar și fortăreața care se face remarcată de pe deal, de unde veți putea admira panorama oferită de râurile Sava și Dunărea.

Vizitați exuberantul Belgrad

Belgrad este capitala și cel mai mare oraș al Serbiei, dar și unul dintre cele mai vechi orașe ale Europei, cu o istorie de aproape 7000 de ani. Un oraș dinamic, cu o viață de noapte activă și prețuri accesibile, Belgrad este locul ideal pentru un city break incitant!

Centrul orașului se află pe malul drept al Dunării, în timp ce pe cel stâng sunt aliniate suburbiile. Unul dintre cartierele noi ale orașului, Novi Beograd, încă este în plină dezvoltare astăzi. Orașul este traversat de râul Sava și fluviul Dunărea, pe marginea cărora veți întâlni cluburi și baruri care par că nu se închid niciodată. Recomandările noastre: clubul Tilt (Bvd. Vojvode Bojovica 30), Club Bank (Karadjordjeva nr. 2-4), sau barul Shake 'n’ Shake sunt doar câteva dintre localurile care vă așteaptă.

Tot în centrul orașului veți găsi chiar și plaje - Ada Ciganlija este o peninsulă artificială creată special ca atracție pentru turiști. Găsiți aici terenuri de sport, câmpuri de golf și cluburi de închiriat echipament pentru schiul nautic sau chiar bărci canoe.

Dacă doriți să faceți cunoștință cu Belgradul boem, păsiți pe strada Skadarlija, locul de întâlnire de odinioară al poeților sau locul preferat de pictori atunci când se simțeau inspirați în crearea capodoperelor. Astăzi este frecventat de artiști care se adună în cafenele și baruri pitorești, pline de un suflu tineresc, dar tot aici veți găsi o multitudine de magazine de suveniruri.

Aeroporturi

Zurich Belgrad

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Zurich - Belgrad