Meniu

Căutați bilete de avion din Andora spre Panama

Panama

 • Panama City
 • David
 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC -5
  Valută: Balboa (PAB)

 • Ce nu trebuie ratat

  Pentru a intra în contact cu istoria locului, vizitați Vechea Panama și Orașul Vechi. Prin oraș, veți descoperi și zgârie-nori, unele cu cazinouri și baruri ce oferă o priveliște unică de sus (vezi Trump Ocean Club și Panaviera Bar Pool Bar). 

 • Moneda de schimb

  Moneda de schimb oficială este Balboa (PAB) – aceasta are aceeași valoare ca și dolarul american.

 • Shopping

  Este imposibil să zici Panama și să nu te gândești la cumpărături – țara și orașul sunt pline de magazine și malluri cu produse la prețuri mici. Noi vă recomandăm: Albrook Mall, Multiplaza Pacific, Multicentro, Metromall și Los Towns. 

Ce trebuie să știți despre Panama City

Cu o mulțime de zgârie-nori și o dezvoltare incredibilă, Panama City este o destinație ce nu trebuie ratată. Punctele sale de atracție depășesc locația arhicunoscută, Canalul Panama, și dezvăluie lucruri la care nici nu v-ați aștepta. Orașul este localizat pe coasta Oceanului Pacific – Oceanul Atlantic cu ale sale Caraibe este însă doar la o oră distanță cu mașina. 
Clima este tropicală, iar temperaturile sunt ridicate pe tot parcursul anului. Cea mai bună perioadă pentru vizitat este în timpul sezonului uscat, din decembrie până în aprilie. 
Cultura din Panama este un mix între tradițiile spaniole, africane, amerindiene și americane - orașul încă mai păstrează numeroase clădiri coloniale, cum ar fi biserica Santo Domingo.