Meniu

Căutați bilete de avion din Angola spre Nicaragua

Nicaragua

 • Managua
 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC -6
  Valută: Córdoba (NIO)

 • Ce nu trebuie ratat

  1.Sandboarding în vulcanul Cerro Negro. 2. o vizită la Palatul de Cultură. 3. Huellas de Acahualinca, unde veți găsi urme de picior în noroi vulcanic, datând de peste 6.000 de ani (prima dovadă a existenței oamenilor în Nicaragua). 

 • Gastronomie

  Managua are o bucătărie foarte bogată – porumbul este ingredientul de bază, însă opțiunile sunt foarte variate, incluzând cărnuri, pește, fructe de mare, banane și multe altele. 

 • Cultură

  Cultura din Managua este un mix născut din cea a băștinașilor (Chorotega and Nahuatl), cea spaniolă și cea africană. Influențele se regăsesc în dansurile tipice, folclor, dar și în gastronomie. 

Ce trebuie să știți despre Managua

Managua este capitală pentru Nicaragua (situată în regiunea Oceanului Pacific) și are o populație de aproximativ 2 milioane de locuitori, fiind cel mai important oraș din țară. Un oraș cald (și la propriu și la figurat), Managua vă va întâmpina cu un climat tropical și cu temperaturi constante de 28 - 32°C.
Tot aici vă veți bucura de plaje ispititoare cu acces rapid spre oraș și cu infrastructuri fie rustice, fie extrem de luxoase. Evident, dacă sunteți în căutare de locuri izolate, există și altele mai puțin cunoscute de turiști. În plus, puteți să explorați și rezervațiile naturale: Peninsula Chiltepe, cu cele două lacuri formate în cratere, Parcul El Chocoyero - El Brujo cu cascadele sale, dar și rezervația privată Montibelli, ideală pentru aviturism.

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Angola - Nicaragua