Meniu

Air Southwest

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene Air Southwest pe site-ul eSky

Tarif pentru 1 adult, dus-întors

Air Southwest

Air Southwest a fost o companie aeriană britanică, înființată în 2003, care a asigurat legăturile aeriane în Marea Britanie, Irlanda și Insulele Canalului. Avioanele Air Southwest au fost amplasate în trei baze: cea principală în Plymouth și alte două huburi în Bristol și Newquay. Flota liniei aeriene a inclus 5 aeronave turbopropulsoare Bombardier Dash 8-311. Inițial, pasagerii companiei aeriene Air Southwest au putut cumpăra bilete de avion pentru ruta Plymouth - Newquay - Londra Gatwick și apoi pentru zborurile Plymouth – Manchester, via Bristol. În perioadă de maximă activitate, avioanele transportatorului au deservit 14 aeroporturi din Marea Britanie și Irlanda.

Toți pasagerii care au cumpărat bilete de avion de la Air Southwest aveau dreptul să folosească anumite facilități înainte și în timpul zborului. Compania aeriană a permis achiziționarea de gustări și băuturi răcoritoare la bord. De asemenea, transportatorul a extins treptat gama de servicii suplimentare pentru pasageri. Ca parte a serviciului suplimentar Advance, pasagerii au obținut posibilitatea, de exemplu, de a efectua în mod gratuit modificări în rezervarea lor cu până la 2 ore înainte de plecarea programată, având bagaje la cală cu o greutate maximă de 30 kg, sau accesul la Business Lounge. În plus, pasagerii care au călătorit din Plymouth și Newquay au putut să utilizeze check-in-ul cu prioritate, în cazul în care aceștia luau numai bagajele de mână la bord.

În 2010, compania aeriană Air Southwest a stabilit o cooperare strategică cu un alt transportator britanic - Eastern Airways. În același an, proprietarul Eastern Airways a cumpărat Air Southwest, iar în 2011, compania aeriană a fost desființată.