Meniu

Cum confirm plata asigurării prin PDF?

Cum confirm plata asigurării prin PDF?

Dovada de plată pentru asigurarea de călătorie este un element important în procesul de achiziție, aceasta accelerează considerabil finalizarea rezervării.
Cele mai multe bănci oferă clienților posibilitatea de a-și salva istoricul tranzacțiilor după fiecare operațiune efectuată online. Documentul care atestă tranzacția poate fi apoi salvat ca imagine în calculator (printscreen sau document needitabil  - PDF) și imprimat pe hârtie, putând fi apoi folosit ca dovadă de plată către diverse instituții.
Obținerea unei astfel de confirmări este recomandat să se facă imediat după efectuarea transferului, prin utilizarea unei funcții numite, de obicei, „Confirmare”, „Printează confirmarea”, „Salvează confirmarea” etc.
Dovada sau confirmarea de plată trebuie apoi trimisă în cel mai scurt timp la adresa info@esky.ro (ca atașament la e-mail, într-un format needitabil: PDF, JPG, GIF etc.) sau prin fax, la numărul 031 100 3760.

Așteptați confirmarea primirii dovezii de plată de la unul din consultanții noștri de la Serviciul Clienți.

Cum verific dacă s-a trimis dovada de plată?
Aceste informații pot fi obținute apelând Serviciul Clienți la 15-30 de minute de la trimiterea dovezii de plată prin e-mail sau prin fax.
Un consultant vă va confirma dacă dovada de plată a fost acceptată și dacă rezervarea a fost finalizată cu succes.


Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!