Meniu

Cum găsiți o asigurare de călătorie

Cum găsiți o asigurare de călătorie

De pe pagina principală eSKY.ro, faceți click pe butonul "Asigurări". Completați datele din formular pentru ca sistemul să vă afișeze tariful asigurării de călătorie pentru datele de călătorie introduse. Asigurarea de călătorie poate fi achiziționată înainte sau după rezervarea biletului de avion. 

Atenție!
Asigurarea de călătorie trebuie achiziționată în termen de 72 de ore din momentul efectuării rezervării pentru biletul de avion și poate fi făcută cu maxim un an în avans față de data plecării.
Înainte să achiziționați o poliță de asigurare, citiți cu atenție Termenii și Condițiile

Alegerea metodei de plată
Următorul pas în achiziționarea asigurării este completarea informațiilor despre persoanele asigurate. Vă rugăm să introduceți în rezervarea dumneavoastră numele și datele de naștere ale persoanelor ce vor beneficia de polița de asigurare.
După completarea tuturor datelor, selectați metoda de plată. Asigurarea se poate plăti prin card bancar. O asigurare de călătorie poate fi achitată prin transfer bancar doar dacă este achiziționată alături de un bilet de avion. După selectarea metodei de plată apăsați "Continuă" și veți fi redirecționat la pagina cu detaliile plății.


Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!