Meniu

Plata prin cardul de credit a asigurării de călătorie

Plata prin cardul de credit a asigurării de călătorie

Plata prin cardul de credit este cea mai rapidă modalitate de a achiziționa o asigurare de călătorie. Informațiile despre cardul dumneavoastră de credit sunt în siguranță pe site-ul eSKY.ro deoarece procesul de plată este criptat.
Atunci când alegeți plata prin cardul de credit trebuie să completați formularul corespunzător. Toate datele introduse trebuie să fie în concordanță cu informațiile de pe cardul dumneavoastră.
Asigurați-vă că aveți un card de credit sau de debit care poate fi utilizat pentru a face o plată online.
După plasarea comenzii, suma datorată va fi automat retrasă de pe card în vederea achiziționării asigurării dorite, iar informațiile despre asigurarea de călătorie vor fi transmise imediat.

Plățile cu cardul de credit se pot face și apelând Serviciul Clienți la 031 100 5050. Informațiile necesare pentru efectuarea plății vor fi transmise prin telefon consultantului. Agenții noștri sunt pregătiți să vă răspundă la întrebările legate de procedura de plată.
Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!