Meniu

Plata prin transfer bancar a asigurării de călătorie

Plata prin transfer bancar a asigurării de călătorie

Plata asigurării de călătorie prin eSKY.ro poate fi efectuată prin virament bancar, doar în cazul în care a fost achiziționată alături de un bilet de avion.
Metoda de plată se selectează în momentul rezervării. După finalizarea acesteia veți primi toate informațiile necesare pentru a face transferul: destinatarul și conturile bancare. Toate aceste date sunt trimise la adresa de e-mail furnizată de dvs. în momentul rezervării.

Plățile către eSKY.ro pot fi făcute în RON sau în EUR: 

The Mark Building, Calea Griviței, nr 84-98, Clădirea Turn, etaj 3, sector 1, București.
CUI: RO26130195
Reg. Com.: J40/10406/2009
Banca Comercială Română (BCR) sucursala Unirea, București
RO07RNCB0082138090800001 (pentru plăți în LEI)
RO77RNCB0082138090800002 (pentru plăți în EUR)

Dacă optați pentru plata prin transfer bancar, vă rugăm să vă asigurați că toate câmpurile din formular au fost completate corect, în conformitate cu informațiile prezentate pe site. Completarea corectă a informațiilor va permite finalizarea rapidă și eficientă a procesului de rezervare.

Rețineți!
Selectând opțiunea plății prin transfer bancar, tariful rezervării inițiale este garantat până în momentul cumpărării. Achiziționarea asigurării se bazează pe confirmarea plății în contul eSKY.ro.
Dovada de plată prin transfer bancar trebuie să fie trimisă la adresa de e-mail plati@esky.ro.
Plata pentru asigurarea de călătorie trebuie făcută înainte de plecarea programată. Vă recomandăm să efectuați plata cât mai curând posibil.
 

Atenție!
Plata pentru asigurarea de călătorie trebuie să fie făcută în termen de 48 de ore de la cumpărarea biletului de avion.
Dacă ați achiziționat atât bilete de avion, rezervare hotelieră, cât și asigurare de călătorie, instrucțiunile cu privire la plata poliței de asigurare va fi trimisă într-un e-mail separat.
Dacă ați achiziționat bilete de avion și asigurări de călătorie le puteți plăti împreună. După efectuarea plății cumulate se recomandă precizarea codurilor atât pentru rezervarea biletului de avion, cât și pentru asigurărea de călătorie.
Dacă ați făcut o rezervare la hotel și ați cumpărat și o asigurare de călătorie, plata trebuie să se facă separat.
Plata rezervării se poate face atât prin transfer bancar, card de credit, dar și prin asistența oferită de Serviciu Clienți.


Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!