Meniu

Căutarea unui bilet de avion

Căutarea unui bilet de avion

Pentru a căuta un bilet de avion trebuie să introduceți în motorul de căutare datele de plecare și de retur, orașul de destinație și cel de plecare și numărul de pasageri. Sistemul va afișa automat zborurile disponibile în funcție de acești parametri.

Căutarea unui zbor pas cu pas:
1. Selectați aeroportul sau orașul de plecare. Orașele mari au mai multe aeroporturi, motiv pentru care vă recomandăm să selectați opțiunea "Toate aeroporturile" pentru orașul respectiv. Sistemul va afișa rezultatele zborurilor pentru toate aeroporturile din destinația respectivă.
2. Selectați aeroportul sau orașul de sosire.
3. Bifați "Doar dus" sau "Dus-Întors" (sau „Plecare – Întoarcere”), în funcție de nevoile dvs.
4. Selectați data de plecare.
5. Selectați numărul de pasageri și categoria.
6. În plus, puteți folosi opțiunea de căutare flexibilă, cu 3 zile înainte sau după o anumită dată de călătorie, pentru a obține mai multe rezultate.
7. Apăsați butonul "Caută".

În rezultate vor fi afișate toate conexiunile ce corespund criteriilor selectate, ordonate crescător, de la cel mai mic la cel mai mare tarif.

Căutare avansată
Dacă doriți să fie afișate doar anumite zboruri, în funcție de preferințele dvs., folosiți opțiunea "Căutare avansată". Această versiune extinsă a motorului de căutare vă ajută să rafinați căutarea pentru a obține informațiile care vă interesează, ordonând rezultatele în funcție de anumiți parametri: clasa de zbor, doar zboruri directe, după numărul de escale etc.

Rezultatele căutării
După selectarea parametrilor de căutare vor fi afișate toate rezultatele obținute, în ordinea crescătoare a tarifului. Fiecare rezultat conține tariful biletului de avion, compania aeriană care operează zborul, durata acestuia, numele aeroporturilor, durata escalei, dacă este cazul, numărul zborului și clasa economică. Odată ce ați ales o anumită conexiune, apăsați pe butonul "Rezervați" din dreptul acestuia pentru a fi transferat la pagina unde puteți verifica toate detaliile zborului și completa datele pentru rezervarea acestuia.


Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!