Meniu

Confirmarea de plată pentru biletul de avion

Confirmarea de plată pentru biletul de avion

După ce ați ales metoda de plată pe care o preferați, completați datele despre plată și despre plătitorul rezervării. Nu e obligatoriu ca acesta să se afle pe lista de pasageri. Acordați o atenție deosebită completării corecte a adresei de e-mail și a numărului de telefon de contact, pentru că prin intermediul acestora se păstrează legătura între pasager și Serviciul Clienți eSKY.ro.
Pentru a primi factura detaliată, selectați opțiunea corespunzătoare. Aceasta va fi trimisă la adresa de e-mail introdusă de plătitor în câmpul corespunzător.

Plata prin transfer bancar
Dacă ați selectat plata prin transfer bancar, veți fi informat printr-un mesaj special care este data limită până la care puteți achita biletul de avion folosind această modalitate de plată. În cazul în care nu achitați suma respectivă până la termenul menționat, rezervarea va fi anulată de către compania aeriană. Dacă din diferite motive nu puteți realiza tranzacția la termen, vă rugăm să contactați Serviciul Clienți. Găsiți mai multe informații pe pagina despre plata prin transfer bancar.

Plata prin cardul de credit
Dacă ați selectat plata prin card de credit, vă vor fi afișate tipurile de card acceptate și taxele percepute pentru fiecare în parte, dacă este cazul. În secțiunea dedicată plății prin card de credit veți găsi toate explicațiile necesare.

Newsletter
Abonându-vă la newsletter, primiți periodic prin e-mail oferte și promoții la bilete de avion și hoteluri. De asemenea, veți primi ultimele noutăți din lumea turismului, dar și recomandări, inspirație și sfaturi utile despre locurile pe care să le descoperiți în călătoriile dvs.

Atenție: Înainte de a finaliza plata, asigurați-vă că ați citit Termenii și condițiile de rezervare.


Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!