Meniu

eSky Wallet: ce este eSky Wallet și care sunt avantajele acestuia?

eSky Wallet: ce este eSky Wallet și care sunt avantajele acestuia?

Aflați mai multe despre portofelul electronic eSky Wallet și avantajele sale

eSky Wallet este un nou serviciu oferit de eSky: un portofel electronic ce vă permite să obțineți o rambursare pentru rezervarea neutilizată mai rapid și prin folosirea căruia obțineți beneficii suplimentare.

Venind în întâmpinarea situațiilor create de criza COVID-19, cum ar fi: multitudinea de zboruri anulate, cantitatea imensă a cererilor de rambursare primite, eSky introduce clienților săi portofelul digital eSky Wallet.

Prin urmare, clienții noștri au acum posibilitatea de a decide dacă doresc să aștepte  ca rambursarea biletului de avion să fie procesată sau dacă preferă ca aceasta să fie transferată imediat în eSky Wallet, bucurându-se astfel și de bonusuri suplimentare. Condițiile de utilizare ale eSky Wallet sunt transparente. Fondurile din eSky Wallet pot fi utilizate pentru viitoarele călătorii, pentru o perioadă de 24 de luni. Perioada a fost aleasă special pentru a include și vacanțele de anul viitor.

 

Avantajele oferite de eSky Wallet

Printre avantajele suplimentare oferite de eSky Wallet se numără posibilități precum: schimbarea liniei aeriene, a datei de călătorie, schimbarea rutei, a numelui și prenumelui pasagerului, indiferent de biletul de avion inițial. Mai mult, puteți utiliza fondurile din eSky Wallet pentru a cumpăra nu numai bilete de avion, ci și pachete Zbor+Hotel.

În plus, veți primi un bonus de 20 EUR, ce va fi adăugat în portofelul dvs., precum și o rambursare pentru serviciile suplimentare cumpărate de la eSky în cazul în care întreaga călătorie a fost anulată (excluzând asigurarea și serviciul AirHelp+). Puteți utiliza fondurile dvs. în termen de 24 luni de la crearea portofelului.

În cazul în care nu folosiți fondurile în termen de 24 luni nu trebuie să vă faceți griji pentru asta! Vom transfera în contul dvs. un echivalent al rambursării efectuate de compania aeriană.

eSky contactează direct clienții ale căror zboruri au fost anulate și pot utiliza soluția eSky Wallet.  

 

Cum pot folosi eSky Wallet?

1. Veți primi de la noi un e-mail cu solicitarea de a alege opțiunea de rambursare.

2. Alegeți eSky Wallet dintre două opțiuni disponibile făcând clic pe butonul din dreapta pe care îl veți găsi în mailul primit.

3. Vă vom direcționa către un formular special unde puteți confirma alegerea portofelului eSky Wallet.

4. În maximum 3 zile de la confirmarea alegerii, veți primi din partea noastră un e-mail cu numărul dvs. de portofel digital și soldul fondurilor.

5. Puteți utiliza fondurile eSky Wallet apelând un număr de telefon special. În curând și direct pe site-ul eSky!

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!