Meniu

În ce condiții se poate modifica tariful rezervării?

În ce condiții se poate modifica tariful rezervării?

Companii aeriene low-cost
Rezervările cel mai adesea supuse modificărilor tarifare sunt cele la companii aeriene low-cost. Tariful unui bilet de avion low-cost se poate schimba într-un timp foarte scurt, fără ca operatorul să fie obligat să notifice în prealabil asupra acestui lucru. Numai cumpărarea efectivă a biletului de avion low-cost și finalizarea rezervării garantează că tariful acestuia rămâne neschimbat.

Companii aeriene de linie

În cazul companiilor aeriene de linie, schimbările tarifare sunt mai puțin dinamice. La rezervarea zborului pasagerul este informat asupra termenului limită până la care trebuie efectuată și confirmată plata pentru a garanta că tariful biletului de avion rămâne neschimbat. Odată îndeplinite aceste formalități, compania aeriană nu mai poate modifica tariful zborului.

Rețineți, însă, că tariful biletului de avion este garantat începând cu momentul emiterii biletului – după confirmarea plății, și nu din momentul rezervării inițiale.
Cea mai rapidă metodă de plată, care accelerează procesul emiterii biletului de avion, este cu cardul de credit. Odată confirmată plata cu cardul, tariful achitat pentru rezervare este garantat și nu mai poate fi modificat de către compania aeriană.
Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!