Meniu

Pasagerii supraponderali

Pasagerii supraponderali

Companiile aeriene nu determină o limită superioară de greutate pentru pasageri. În cazul în care doriți să aflați dacă scaunul este suficient de confortabil, contactați Serviciul Clienți. Trebuie să verificați modelul aeronavei care va opera zborul dumneavoastră și lățimea scaunelor. În cazul în care un pasager are o masă corporală mare, acesta poate rezerva un loc adițional apelând Serviciul Clienți.

Motorul de rezervări eSKY.ro nu oferă posibilitatea de a rezerva online două bilete de avion pe același nume, fapt pentru care vă rugăm să contactați Serviciul Clienți și să discutați cu unul dintre consultanții noștri.

Rezervarea a două locuri este posibilă doar dacă există locuri libere în aeronavă. Companiile aeriene low-cost percep plata integrală pentru ambele locuri, iar cele de linie oferă, de cele mai multe ori, reduceri pentru locul adițional. Pentru companiile aeriene de linie, pasagerul trebuie să plătească numai tariful de transport, fără impozite și taxe.

Persoanele care doresc să călătorească la clasa business trebuie să ia în considerare faptul că, din motive tehnice, nu se pot rezerva două locuri unul lângă celălalt în avion. Într-o astfel de situație, cea mai bună soluție pentru pasageri este rezervarea a două locuri la clasa economic.

În plus, persoanele înalte au posibilitatea, de cele mai multe ori, să rezerve un loc cu spațiu suplimentar pentru picioare.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

 

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!