Alianța SkyTeam

Alianța SkyTeam

SkyTeam este una dintre cele mai mari alianțe din lume, alături de Star Alliance și One World. Companiile aeriene membre deservesc peste 170 de țări, ajungând la aproximativ 930 de aeroporturi. Din alianța SkyTeam fac parte 20 companii aeriene care transportă anual în jur de 470 de milioane de pasageri.

Cum funcționează programul de fidelizare?
Companiile aeriene afiliate la Sky Team oferă clienților săi programe de loialitate integrate în cadrul alianței. Pasagerii cumulează mile dacă zboară cu oricare din companiile membre, având posilitatea de a le transforma în bilete de avion sau în alte reduceri.

Companiile membre Sky Team sunt Aeroflot, Aerolineas Argentinas, AeroMexico, Air Europa, Air France, Alitalia, China Airlines, China Eastern, China Southern, Czech Airlines, Delta, Garuda Indonesia, Kenya Airways, KLM, Korean Air, Middle Eastern Airlines, Saudia, Tarom, Vietnam Airlines și Xiamen Airlines.


Pentru informații specifice legate de călătoria dumneavoastră, contactați Serviciul Clienți la numărul de telefon 031 100 50 50 sau trimiteți un email la adresa support@esky.ro.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky Travel Search.

Ajutaţi-ne la îmbunătăţirea articolului
Anulare
Vă mulțumim!

Sugestille ne ajută să realizăm articole utile pentru dvs.

Momentan nu s-au putut transmite sugestiile dvs.

Retrimiteți Încercați mai târziu