Meniu

Ce este check-in-ul în aeroport?

Ce este check-in-ul în aeroport?

Check-in-ul presupune controlul documentelor de călătorie, iar la ghișeele de check-in, reprezentanții companiei aeriene vor face controlul documentelor. După control, pasagerul primeste cartea de îmbarcare, care vă dă dreptul să urcați la bordul aeronavei și codul de identificare al bagajului, care este atribuită aeronavei.

La sosirea la aeroport, fiecare pasager trebuie să meargă, în primul rând, la check-in pentru a arăta documentele și obține cartea de imbarcare.

Unele companii aeriene percep o taxă suplimentară check-in-ul în aeroport - cum ar fi Wizz Air sau Blue Air. Înainte de plecare, asigurați-vă că verificați la aeroport că biletul dumneavoastră este plătit. Informații cu privire la taxele de vamă, veți găsi în normele compania aeriană. Mai multe despre check-in-ul la aeroport aflați aici.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!