Meniu

Cum pot vizita carlinga unui avion?

Cum pot vizita carlinga unui avion?

Există numeroși pasionați de zbor sau părinți cu copii extrem de curioși, care odată ce se văd urcați în avion sunt fascinați de întregul proces. Punctul maxim de interes este bineînțeles, carlinga avionului, sau locul de unde este pilotat aparatul de zbor.

Este suficient să vă arătați interesat de vizitarea carlingăi și să cereți aprobarea unui însoțitor de zbor, iar acesta se va duce să ceară aprobarea pilotului. Singura regulă este ca această vizită să aibă loc înaintea decolării sau la aterizare. Cel mai probabil este să vi se ofere un răspuns pozitiv la aterizare, când piloții sunt mai puțin presați de timp.

Nu doar copiii sunt introduși în acest loc, ci și orice adult entuziasmat, deoarece piloții sunt flatați când cineva își arată interesul pentru activitatea lor.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!