Meniu

Este posibil să transport alimente în avion?

Este posibil să transport alimente în avion?

În aeronavă puteți transporta alimente, atât în ​​bagajul de mână, cât și în cel de cală. Țineți cont de faptul că alimentele trebuie să fie bine ambalate în ambalajul original.

Unele linii pot refuza să transporte produse proaspete, perisabile, mai ales pe rutele mai lungi. Atunci când transportați produse alimentare trebui să aveți în vedere reglementările vamale ale țării în care călătoriți.

În cele mai multe cazuri, cei care călătoresc în țări din afara Uniunii Europene nu pot transporta sau aduce in UE produse alimentare proaspete (carne, lactate, fructe, legume).

În bagaje nu pot fi transportate băuturi și alte lichide (inclusiv iaurt, creme, gemuri și jeleuri) în recipiente mai mari de 100 ml, cu excepția produselor achiziționate în magazinele duty-free.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!