Este posibil să transport alimente în avion?

Este posibil să transport alimente în avion?

În aeronavă puteți transporta alimente, atât în ​​bagajul de mână, cât și în cel de cală. Țineți cont de faptul că alimentele trebuie să fie bine ambalate în ambalajul original.

Unele linii pot refuza să transporte produse proaspete, perisabile, mai ales pe rutele mai lungi. Atunci când transportați produse alimentare trebui să aveți în vedere reglementările vamale ale țării în care călătoriți.

În cele mai multe cazuri, cei care călătoresc în țări din afara Uniunii Europene nu pot transporta sau aduce in UE produse alimentare proaspete (carne, lactate, fructe, legume).

În bagaje nu pot fi transportate băuturi și alte lichide (inclusiv iaurt, creme, gemuri și jeleuri) în recipiente mai mari de 100 ml, cu excepția produselor achiziționate în magazinele duty-free.

Pentru informații specifice legate de călătoria dumneavoastră, contactați Serviciul Clienți la numărul de telefon 031 100 3759 sau trimiteți un email la adresa support@esky.ro.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky Travel Search.

Ajutaţi-ne la îmbunătăţirea articolului
Anulare
Vă mulțumim!

Sugestille ne ajută să realizăm articole utile pentru dvs.

Momentan nu s-au putut transmite sugestiile dvs.

Retrimiteți Încercați mai târziu