Meniu

Poșeta de damă este considerată bagaj de mână?

Poșeta de damă este considerată bagaj de mână?

În cazul liniilor aeriene low cost, poșeta purtată de doamne este considerată bagaj de mână. De aceea este indicat să alegeți o geantă în care să vă încapă toate cele necesare cum ar fi o servietă, rucsac sau geantă laptop. Singura excepție low cost este compania Ryanair, ce permite aducerea unei genți mici pe lângă bagajul de mână, care este obligatoriu să se încadreze în dimensiunile 35x20x20 cm.

Majoritatea companiilor aeriene de linie permit aducerea la bord, pe lângă bagajul de mână și o poșetă, laptop, servietă mică sau alte accesorii (cameră foto, binoclu etc). Puteți verifica aici toate detaliile cu privire la normele și taxele aplicabile pentru fiecare linie de zbor.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

 

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!