Meniu

Plata biletului de avion prin cardul de credit

Plata biletului de avion prin cardul de credit

Această modalitate de plată este cea mai rapidă și cea mai sigură la ora actuală pentru cumpărăturile online. Pentru plățile cu cardul, eSKY.ro folosește tehnologia SSL – transmiterea criptată de date – pentru a asigura un transfer sigur al datelor în timpul rezervărilor online. Acesta codifică informațiile introduse în formularele de pe site în timpul procesului de rezervare, astfel încât acestea să nu fie interceptate pe parcurs. Folosirea acestei tehnologii împiedică, de asemenea, reținerea pe server a datelor dumneavoastră de cont, de aceea aceste informații trebuie reintroduse la fiecare nouă rezervare efectuată cu eSKY.ro.

Plata prin cardul de credit se efectuează imediat, după ce ați introdus corect informațiile de pe card. Dacă plata a fost realizată fără probleme, sistemul va afișa informații despre numărul de bilete de avion rezervate, codul de rezervare și confirmarea de plată. De asemenea, începând din momentul în care vedeți aceste informații, tariful biletului de avion este final și nu mai poate suferi modificări.

Plata prin card se taxează suplimentar?

Companii aeriene low-cost
Cele mai multe companii aeriene low-cost taxează suplimentar acest serviciu, iar taxa variază în funcție de tipul de card folosit: VISA, VISA Electron, MasterCard, Diners Club etc. Rețineți că eSKY.ro nu poate interveni pentru modificarea acestei taxe și nici pentru neaplicarea acesteia în procesul  de rezervare. Aceste taxe impuse de companiile aeriene low-cost pot fi aplicate și pentru plățile achitate prin transfer bancar. 
Companii aeriene de linie
De obicei, în cazul rezervărilor la companii aeriene de linie nu se aplică taxe suplimentare pentru plata prin card de credit sau prin transfer bancar. Cu toate acestea, companiile aeriene pot modifica regulamentul propriu și impune taxe suplimentare.
Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!