Meniu

Bilete de avion "În jurul lumii"

Bilete de avion "În jurul lumii"

Cu eSky puteți rezerva bilete de avion pentru călătorii în jurul lumii. Acest serviciu vă permite să călătoriți de pe un continent pe altul, în 4 țări, folosind un singur bilet de avion și fără a fi nevoie să rezervați separat fiecare segment al călătoriei.

Puteți crea propriul itinerariu în jurul lumii folosind opțiunea Destinații multiple, disponibilă în motorul de căutare. Introduceți pe rând numele țărilor pe care doriți să le includeți în traseu – apăsați pe butonul „plus” pentru a adăuga o nouă țară, după care introduceți datele de călătorie și numărul de pasageri.


Nu uitați să completați corect numărul de telefon și e-mailul dumneavoastră. În cel mai scurt timp, un consultant eSky vă va contacta pentru a vă prezenta o ofertă.


Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

 

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!