Meniu

Cum găsiți cele mai bune oferte de zboruri

Cum găsiți cele mai bune oferte de zboruri

Dacă nu aveți date de călătorie fixe, puteți selecta modulul de căutare flexibilă, cu trei zile înainte sau după o anumită zi din calendar (+/-3 zile). Acesta permite căutarea în intervalul de timp stabilit, ceea ce mărește șansele de a găsi cele mai bune conexiuni într-o anumită perioadă.

Atenție la ora de decolare/aterizare și la escale (durată și/sau număr). Acestea variază de la un operator la altul, în funcție de rută și zbor.

Comparați tarifele: de regulă, operatorii low-cost oferă bilete de avion mai ieftine decât companiile de linie, dar de cele mai multe ori, la tariful inițial se mai adaugă alte taxe pe parcurs (de bagaj, de aeroport, de plată online etc.), informații importante atunci când comparați tarifele finale înainte de a lua o decizie.

Dacă aveți bagaj de cală, indicat ar fi să călătoriți cu o companie de linie, pentru că bagajul este inclus în tariful biletului de avion (limitele variază de la un operator la altul și sunt cuprinse între 10-30 kg de bagaj de cală/pasager). În cazul companiilor low-cost, bagajul e taxat separat, iar suma se adaugă tarifului final al biletului de avion.

În cazul companiilor aeriene de linie, zborurile dus-întors sunt mai ieftine decât cele într-o singură direcție (doar dus). La operatorii low-cost, biletul de avion dus-întors are același tarif cu două zboruri dus, dar poate fi și mai mic. 

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!