Meniu

Zboruri charter

Zboruri charter

Ce este un zbor charter?
Zborurile charter sunt curse aeriene operate de touroperatori către destinații de vacanță populare, conform unui orar de zbor ce poate varia de la o perioadă la alta.
Cursele charter pot fi oferite de touroperatori ca parte a unui pachet turistic ce include și cazare, masă și transfer, însă pot fi oferite și separat, independent de alte servicii turistice.

Biletele de avion charter sunt de obicei disponibile atunci când touroperatorii nu au reușit să-și vândă toate locurile pentru zborurile sezoniere către o destinație. Locurile rămase sunt oferite la tarif redus, în regim „last minute”, iar costurile totale sunt mult mai mici decât în cazul rezervării acelorași zboruri la o companie aeriană de linie.
Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!