Meniu

După aterizare

După aterizare

Unde trebuie să mergeți după aterizarea avionului?
La aterizare, personalul avionului vă va informa când este momentul să vă îndreptați spre ieșirea din aeronavă. Pasagerii sunt apoi transportați cu autobuzul către poarta de debarcare, pe terminalul de sosiri al aeroportului.
La sosire vi se va solicita documentul de identitate pentru control, eventual viza. Pentru a ieși de pe terminal  e suficient să urmăriți indicatoarele din aeroport.

Zbor cu escală
In cazul zborurilor cu escală, bagajele sunt de regulă transportate de compania aeriană de la un zbor la altul, fără ca pasagerul să fie nevoit să se ocupe de acest aspect.
In  funcție de durata dintre zboruri, pasagerii se îndreaptă spre poarta de îmbarcare a următoarei curse sau spre sala de așteptare.

Aflați aici cum faceți recepția bagajelor.
Mai multe informații despre cum se ajune la/ de la aeroport găsiți aici.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!