Meniu

Rezultatele căutării

Rezultatele căutării

Prezentarea rezultatelor căutării
După ce introduceți criteriile de căutare și apasați butonul "Caută hotel", vor fi afișate rezultatele căutării dumneavoastră cu hotelurile din orașul selectat, conform criteriilor selectate de dumneavoastră.
Veți găsi în lista de rezultate scurte descrieri ale hotelurilor și tarifele acestora. Puteți restrânge lista de rezultate adăugând noi criterii de căutare, pentru a alege cea mai bună ofertă dintre cele afișate.

 

Criterii de filtrare a rezultatelor
Filtrarea hotelurilor se face după următoarele criterii:

  • popularitate;
  • cel mai mic tarif;
  • numărul de stele;
  • distanța până în centrul orașului.
     

Filtre suplimentare
Folosiți filtrelele suplimentare afișate pe partea stângă a ecranului pentru a găsi hotelul potrivit pentru dumneavoastră. Puteți selecta condițiile pe care trebuie să le îndeplinească camera de hotel pe care doriți să o rezervați: numele hotelului (dacă vă interesează unul în mod special), tarif, clasificare hotel (număr de stele), recenzii ale altor oaspeți, distanța față de centrul orașului sau față de aeroportul pe care aterizați, facilități (piscină, sală de gimnastică, sală de conferință etc.). 

 

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!