Meniu

Există taxe suplimentare la ȋnchirierea unui iaht? Sunt disponibile servicii adiţionale?

Există taxe suplimentare la ȋnchirierea unui iaht? Sunt disponibile servicii adiţionale?

Da, ȋnchirierea unui iaht sau a unei bărci implică taxe suplimentare. Vă puteţi familiariza cu aceste informaţii ȋn timpul procesului de rezervare pentru că toate detaliile se află pe profilul fiecărui vas. Există taxe obligatorii şi taxe opţionale. Primele includ taxele pentru pregătirea călătoriei, de exemplu - dotarea cu o butelie de gaz pentru gătit, pregătirea cabinelor pentru dormit sau curăţenia de după voiaj. Taxele obligatorii mai includ taxele de turism şi garanţia rambursabilă. Întreaga sumă a garanţiei este rambursată dacă iahtul sau barca este returnată fără niciun fel de avarie.

Taxele opţionale pot fi percepute pentru serviciile adiţionale descrise în secţiunea „Servicii şi extraopţiuni”. De exemplu, dacă aveţi nevoie, puteţi angaja un timonier, puteţi solicita echipament de punte suplimentar sau lua cu dumneavoastră un animal de companie (unele companii acceptă) - ca să numim doar câteva dintre ele. Serviciile adiţionale mai pot include check-in-ul şi preluarea bărcii sau iahtului mai devreme dacă această opţiune există ȋn ofertă.

Nu ştiţi dacă aveţi nevoie de un permis de navigaţie? Citiţ articolul nostru.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!