Meniu

Care este politica de anulare a unei rezervări?

Care este politica de anulare a unei rezervări?

În cazul în care rezervarea este anulată în mai puţin de 7 zile din momentul confirmării rezervării, toate fondurile vor fi rambursate.

În cazul în care rezervarea va fi anulată la cel putin 7 zile din momentul confirmării rezervării şi cel mult 48 de ore până în momentul preluării maşinii, fondurile vor fi returnate, însă se va percepe taxă de anulare şi taxa de procesare a cardului (acolo unde se aplică).
 

În cazul în care rezervarea este anulată cu mai puţin de 48 de ore până în momentul preluării maşinii, fondurile nu vor fi returnate.
 

De asemenea, fondurile nu vor fi retunate dacă nu ajungeţi la biroul de închirieri auto la ora specificată pentru a intra în posesia maşinii sau dacă nu prezentaţi la biroul de închirieri permisul de conducere, paşaportul, cardul de credit sau orice alt document care este solicitat şi specificat pe Voucher.
 

În cazul în care returnaţi maşina înainte de timpul stabilit prin contract, valoarea zilelor de închiriere nefolosite nu se returnează.

*toate tarifele sunt supuse schimbării.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!