Meniu

Cum îmi aleg maşina?

Cum îmi aleg maşina?

În oferta eSKY.ro găsiţi maşini pentru toate nevoile: pentru călătoriile de afaceri, pentru călătoriile cu familia sau pentru călătoriile cu un grup mare de prieteni.

Atunci când doriţi să apelaţi la serviciile unei companii de închirieri, în primul rând trebuie să ştiţi în ce scop doriţi să utilizaţi această maşină. Doriţi să mergeţi la mare? Doriţi să vizitaţi un oraş nou? Aveţi multe bagaje? Doriţi să mergeţi în vacanţă cu prietenii? Să fie de 7 locuri, benzină/ motorină/ diesel?
 

Flota companiei de închirieri este bogată, vă oferă posibilitatea să alegeţi maşina perfectă pentru călătoria dumneavoastră. După ce aţi hotărât de ce fel de maşină aveţi nevoie, accesați masini.esky.ro şi introduceţi locul de unde doriţi să ridicaţi maşina, data de de la care aveţi nevoie de această maşină până când o veţi returna, vârsta dumneavoastră, tipul maşinii, moneda în care doriţi să faceţi plata şi ţara de rezidenţă. În funcţie de criteriile dumneavoastră, sistemul va afişa cele mai bune opţiuni. Bineînţeles, puteţi adăuga opţiuni extra, precum aer condiţionat, GPS sau scaun pentru copil pentru a avea o călătorie cât mai confortabilă.

Modelele listate sunt vehiculele cele mai des utilizate de către clienţii noştri. eSKY.ro sau compania de închirieri auto nu poate garanta că marca sau modelul maşinii închiriate va fi aceeași cu vehiculul afișat pe site.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.


Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!